Доставка и плащане

Онлайн Магазин klio-market.com доставя стоки само на територията на Република България!

След постъпване на поръчка в онлайн магазина ни, ще се свържем с Вас за потвърждение!

Плащането става с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ . Плащате на куриера при доставка Econt.  При заплащане в брой при доставка се използва пощенски паричен превод ( ППП ). Вие ще получите фискален документ, от куриерската фирма, който замества касова бележка и е доказателство за извършеното плащане.

Винаги даваме опция за преглед преди плащане. 

Доставката на поръчаните продукти НЕ Е ВКЛЮЧЕНА в сумата на поръчката.

Цена за доставка до офис на ЕКОНТ: 5.50 лв, 

Доставка до адрес с куриер Еконт:  7.50 лв;

Посочените цени са за пратки с тегло до 1 килограм! 

Онлайн магазинът дава възможност да върнете закупена стока от нас в 14 дневен срок от датата на получаване. Стоките трябва да бъдат върнати в оригиналния си вид, да не са ползвани или преминали никаква обработка / пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи тяхната цялост /.

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ 

За връщане на дадена поръчка, моля да ни информирате на посочените телефони за контакт! 

Адресът на който трябва да върнете стоката е до уточнен с нас офис на Еконт с опция за преглед; получател Клио МВ ЕООД ; телефон 0876 40 50 75 ; 

Разходите за връщането на стоката са за сметка на клиента! Като платец на куриерската услуга се явявате Вие като подател. Не пишете наложен платеж! Наложения платеж, който сте платили при получаване ще Ви бъде върнат по банков път по дадена от Вас банкова сметка в Българска Банка!

Възстановяване на сума на върната стока:

Сумата ще бъде възстановена по банков път в срок до 14 работни дни от получаване на стоката!

Необходимо е да ни изпратите имейл на   klio_mv@abv.bg   ,  в който да посочите Банкова сметка в Българска Банка  IBAN ; BIC / SWIFT и титуляр на сметката, по която желаете да преведем парите. При пускането на парите по Вашата сметка ще бъдете информирани на посочените от Вас  контакти в поръчката!