• Колан за кръста, лумбален колан

Ортопедични колани за кръста за намаляване на болките в кръста. Ортопедичен лумбален колан за стабилизиране на кръста при счупени или пукнати лумбални прешлени. Колан за кръста за максимална поддръжка при увреждания на междупрешленните дискове в поясния отдел. Лумбостат за опора на кръста при спондилоартроза на лумбалния отдел. Лумбален колан за стабилизиране на кръста при остеохондроза на лумбални прешлени. Колан с шини за облекчаване на болките причинени от дископатия. Лумбален корсет за облекчаване на кръста при дискова херния. Ортопедичен колан за кръста с шини за фиксиране на кръста при шипове и други дегенеративни изменения на прешлените и междупрешленния диск. Стабилизирай кръста с лумбален колан за кръст с 4 шини. Ортопедичен колан при лордоза. Ортопедичен лумбостат с двойно залепване при приплъзване на поясните прешлени или увреждане на прешлените. Лумбостат колан с анатомичен дизайн при износване и увреждания на междупрешленните дискове. Лимбостат корсет при поясна радикулопатия с височина на колана на гърба 26 см. Колан за кръста телесен цвят. Банелите в задната част на колана намаляват напрежението в лумбалните прешлени и в мускулатурата, което води до облекчаване на болките в кръста. Колан за кръста с шини за поддържане и стабилизиране на лумбалните прешлени на гръбначния стълб при ишиас и лумбаго. Колан за предпазване на кръста при тежка работа. Колан за дископатия с шини за фиксиране и максимална поддръжка на кръста. Ортопедични колани за кръста с шини за облекчаване на поясната област при радикулит и радикулопатия. 

Налични размери: S ( 75 - 85 см ); M ( 85 - 95 см ) ; L ( 95 - 105 см ) ; XL ( 105 - 115 см); XXL ( 115 - 125 cm ) Размерът се определя от обиколка на талията.

-  лумбален колан с шини на гърба ;

- колан за кръста изработен от дишаща еластична материя ;

- колан за болки в кръста с двойно закопчаване чрез велкро залепване; 

- колан с анатомични шини за фиксиране на кръста подържане и стабилизиране на лумбалните прешлени;
Technical
Инфо Дискова херния / дископатия Дисковата херния (разговорно и по-общо наричана дископатия) е състояние засягащо гръбначния стълб. Дисковата херния е нарушение на дисковете, които се намират между гръбначните прешлени. Двете най-чести форми са лумбална (в областта на кръста) дискова херния и цервикална (шийна) дискова херния. Лумбалната дискова херния е една от най-честите причини за болка в кръста. Дисковите хернии обикновено са резултат на износване на дисковете, най-вече при тежък физически труд с често вдигане на тежки предмети. При дисковата херния могат да се притиснат нервните коренчета и да се появят неврологични симптоми, като промени в чувствителността или двигателната дейност. Лумбалната област или областта на кръста се състои от 5 гръбначни прешлена (L1-L5 ), като между тях са разположени дискове. Тези междупрешленни дискове действат като възглавнички, които не позволяват на прешлените да се трият и предпазват гръбначния мозък. Някои от симптомите на лумбалната дискова херния са: - остра болка в кръста / лумбаго /; - болка отиваща към седалището, крака и стъпалото; - усилваща се болка при кашляне, напъване или смях; - изтръпване и безчувственост на крака или стъпалото;

Напишете коментар

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Колан за кръста, лумбален колан

  • Код на продукта: KM 260
  • Наличност: На склад
  • 60.00 лв.


Налични опции


Свързани продукти

Лумбостат корсет с анатомични шини черен

Лумбостат корсет с анатомични шини черен

Лумбостат корсет с анатомични шини / банела / на гърба. Лумбален колан при болка в кръста. Колан за ..

65.00 лв.