ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Онлайн Магазин klio-market.com доставя стоки само на територията на Република България!

След постъпване на поръчка в онлайн магазина ни, ще се свържем с Вас за потвърждение! Договорът за продажба от разстояние между klio-market.com и потребителя се счита за сключен от момента на потвърждаване на конкретната поръчка. 

Плащането става с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ . Плащате на куриера при доставка Econt.  При заплащане в брой при доставка се използва пощенски паричен превод ( ППП ). Вие ще получите фискален документ, от куриерската фирма, който замества касова бележка и е доказателство за извършеното плащане.

Винаги даваме опция за преглед преди плащане. 

Доставката на поръчаните продукти НЕ Е ВКЛЮЧЕНА в сумата на поръчката.


ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМАТА ПО СТОЙНОСТТА НА ПРОДУКТА

Договорът за продажба от разстояние между klio-market.com и потребителя се счита за сключен от момента на потвърждаване на конкретната поръчка. На основание чл.55, ал.1 т ЗЗП Купувач, който има качеството потребител по смисъла на ЗЗП, в черидинадесетдневен срок от доставката има право без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от сключения договор, като върне поръчаната стока при следните условия:

1. Потребителят предварително писмено да информира klio-market.com на следния имейл адрес: klio_mv@abv.bg, че на основание чл.55, ал.1 от ЗЗП се отказва от договора и желае да върне закупеният продукт от онлайн магазина.

След като получим имейл, нашият администратор на онлайн магазина ще върне отговор, в който ще посочи офис на куриера за връщането на продукта.

=> Стоката да не е ползвана, и да бъде във вида в който е получена, както и да не е нарушавана целостта на поставените от klio-market.com етикети/стикери.

=> Стоката не трябва да има следи от употреба като бримки, дупчици и други увреждания на продукта резултат от ползване, както и не трябва да има миризми като: храна, цигари, парфюми и др.

=> При връщането на продукт доставката е за сметка на клиента и пратката е без наложен платеж!

=> При получаването на пратката преглеждаме продуктите и ако са върнати без следи от употреба и без повреда възстановяваме стойността на продукта;

=> Ако върнатият продукт не отговаря на условията за връщане и възстановяване на стойността, ние с констативен протокол ще откажем възстановяване на сумата и ще Ви върнем продукта!

=> Възстановяването на стойността на продукта става по банкова сметка на клиента!

  В случай, че потребител се възползва от правото си по чл.55, ал.1 от ЗЗП при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, klio-market.com се задължава да му възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от четиринадесет работни дни от връщането на стоката.

Рекламации

При получаване на стоката Потребителят е длъжен незабавно да я прегледа и в случай, че констатира явни недостатъци, видим дефект, повреда по време на доставката й, несъответствие между поръчана и доставена стока, липсата на придружаващи я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи, незабавно да информира лицето извършващо доставката. Ако не направи това, вещта се смята за одобрена, като потребителят губи правото по-късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи. Рекламации на закупени чрез онлайн магазини стоки се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете и условията на търговската им гаранция.

Условия, при които рекламация може да бъде отхвърлена: Нарушение на целостта, изтриване или липса на етикета на производителя, следи и увреждания от употреба на продукта като бримки дупки и пр,неправилно съхранение, заливане с течности, опити за поправка.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочените за коресподенция адрес/телефон на сайта или надзорните органи: КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ Адрес: гр. София 1000, ПЛ. „Славейков“ №4А, ет. 3 Тел.:  (02) 93 30 565, 0700 111 22 Интернет адрес: www.kzp.bg Интернет адрес за онлайн решаване на спорове